25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ Τ. ΔΗΜΑΡΧΟ Ρ-Π

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ Τ. ΔΗΜΑΡΧΟ Ρ-Π

Θέλω να συγχαρώ θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας που κατάφεραν να φθάσουν τους στόχους τους και να εισαχθούν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Είσαστε στην αφετηρία μιας ξεχωριστής περιόδου, με ενδιαφέρουσες εμπειρίες γεμάτες νέες προοπτικές.
Εύχομαι καλή επιτυχία στις σπουδές σας και καλή δύναμη στους γονείς που στήριξαν και πάντα θα στηρίζουν τις προσπάθειες σας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εκπαιδευτικούς των Λυκείων μας για την συμβολή τους στις εξαιρετικές επιτυχίες των μαθητών μας.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι απλά μία δοκιμασία. Όλοι σας που τώρα μπαίνετε στον στίβο της ζωής ας μην λησμονείτε ότι δεν πρόκειται για αγώνα ταχύτητας αλλά για κούρσα αντοχής. Συνεχίστε να κυνηγάτε τα όνειρά σας με πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι η ζωή θα σας ανταμείψει.
Όσοι και όσες δεν κατέκτησαν τους στόχους που είχαν θέσει, παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν, εύχομαι να βγουν πιο δυνατοί και με νέα ορμή να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει.
Καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο σε όλους, η ζωή συνεχίζεται με νέες ευκαιρίες και προκλήσεις, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν με πείσμα και επιμονή, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τις δεξιότητές σας για ένα καλύτερο μέλλον προσωπικά για σας αλλά και για την πατρίδα μας.

Βασίλης Πιστικίδης

Τέως Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα