27.9 C
Athens
Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ«ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ»: ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

«ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ»: ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με «αέρα» νίκης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιανουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο».

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκαν αλφαβητικά οι υποψήφιοι του Συνδιασμού κ.κ. Ακούσογλου Σάββας, Αλεξόπουλος Βασίλης, Αποστόλου Αποστόλης, Αποστολοπούλου Μαργαρίτα, Γαλάνης Νικόλαος, Γιαννακού-Ευσταθίου Τζένη, Γιαννούλας Κωνσταντίνος, Γκέραλης Σάββας, Γκίνης Σταμάτης, Γκίνη Αγγελική, Γκόγκα Ρουμπίνη, Γρηγορόπουλος Κωνσταντίνος, Γριζιώτης Αλέκος, Δαμιανού Δέσποινα, Δημητρίου- Χατζηκωνσταντίνου Ζωή,  Διαμαντά Ντόρα, Δούρος Παναγιώτης, Ζουγανέλης Νικόλαος, Ζουμπουρλής Μιλτιάδης, Καρούμπαλη Ακριβή, Καστρίτσης Γεώργιος, Κατραμάδου Δήμητρα, Κεσίδης Σάββας, Κετέογλου Ολγα, Κίτσος Ιωάννης, Κοκτσίδης  Ιωάννης, Κολαξής  Γεράσιμος,  Κόλλια Μαρία, Κοντού Μαρία, Λαζαρίδου Ντάφη Ελισάβετ (Λίζα), Λαμπρόπουλος Αποστόλης, Λιοδακάκης Δημήτρης, Μενεγάκης Αδάμ, Μητρογιάννης Δημήτρης, Μητρογιάννης Ευάγγελος, Μπιτχαβά Μαριάνθη, Μποστανίτης Αντώνης, Μπουζέας Άκης, Μπουκοβάλας Ηλίας, Μπουλαμάτση Κωνσταντίνα, Μπούτσης Βασίλης, Μύρικνα Λίνα, Νικολοπούλου Φανή, Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος, Παναγιωτοπούλου Τερέζα, Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Παπαδημητρίου Ελεωνόρα, Παπασταμέλου-Γκούμα Κατερίνα, Παπουτσής Αθανάσιος, Πιερράκου Μαρία, Ποντικάκη Αλεξάνδρα, Σαρρής Σοφοκλής, Σκοπελίτης  Άγγελος, Σόφος  Δημήτρης, Συριανάκη Μάρθα, Τσακάλης Φώτης, Τσελέμης Δημήτρης, Φρουζάκη Κωνσταντίνα, Χαρακόπουλος Στέφανος, Χαρίτος Μανώλης, Χατζηκωστής Νικόλαος,  Χατζημιχαηλίδου Κατερίνα.

Επίσης παρόντες ήταν οι ακόλουθοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ κ. Γούλας Ευάγγελος, ελεύθερος ρεπόρτερ, κα Διγενή Σοφία από την Σαρωνικός News, κ. Ξυγκάκης Αγαμέμνων από τον Paraktios.gr, κ. Παγιαύλας Λευτέρης από την Πένα της Αττικής και ο κ. Φραγκόπουλος Άγγελος από τον Αττικό Παρατηρητή.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, κ. Γιώργος Σωφρόνης, απευθύνοντας χαιρετισμό,  τόνισε μεταξύ άλλων: «Σήμερα, γιορτάζουμε μαζί το ξεκίνημα

της νέας χρονιάς. Μιας χρονιάς που ευχόμαστε ότι θα είναι πραγματικά καλύτερη, για την πατρίδα μας, για τον τόπο μας, για τον καθένα μας ξεχωριστά. Μιας χρονιάς που θα σηματοδοτήσει, τη συνέχιση της προσπάθειάς μας και του έργου που υλοποιήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Θα μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε μια νέα προγραμματική συμφωνία με τους πολίτες και να διασφαλίσουμε ότι ο τόπος μας θα πάει μπροστά και τα επόμενα χρόνια.»

Ο κ. Σωφρόνης αναφέρθηκε στη συνέχεια στο έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, αλλά και στο σχέδιο για την επόμενη τετραετία, το οποίο περιλαμβάνει μια νέα γενιά έργων, δράσεων και διεκδικήσεων από την Πολιτεία.

«Όσα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια και όσα σχεδιάζουμε για τα επόμενα, θα είναι το ισχυρό όπλο μας σε αυτές τις εκλογές. Ωστόσο, αν κάτι μετράει ακόμη περισσότερο, είναι η ομάδα μας. Είστε όλοι εσείς. Άνθρωποι καταξιωμένοι ο καθένας στο χώρο του. Άνθρωποι με αγάπη και διάθεση προσφοράς στον τόπο. Είμαι υπερήφανος για κάθε ένα από τα μέλη του Συνδυασμού και ευτυχής που ξεκινάμε μαζί αυτή την πορεία, την πορεία προς μια νέα νίκη. Πάμε μαζί, για να κερδίσουμε τη μάχη. Για να οδηγήσουμε τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά» τόνισε, κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Σωφρόνης.

Με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο».

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα