Η προσπάθεια του kirkinews στην κριτική δημοσιογραφία και όχι απλά στην παρουσίαση των ειδήσεων με τη σπουδή ανάρτησής τους χωρίς τη βάσανο του σχολιασμού πολλών εξ αυτών, αναγνωρίζεται από συναδέλφους των κεντρικών ΜΜΕ που μας παρακολουθούν.
Σήμερα, 9 Φεβρουαρίου, ο καλός συνάδελφος της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη σελίδα 8, στην ενότητα με τίτλο ‘’το βαθύ παρασκήνιο της πολιτικής ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ έγκυρες πηγές’’ αναφέρεται στην ανάρτησή μας «’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ’’ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ ΑΠ’ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΛΙΑΣ», που αλίευσε όπως διατυπώνει στον ιστότοπο kirkinews.
Η εν λόγω αναφορά, μας προκαλεί να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο στην όσο το δυνατό πιο αντικειμενική και ουσιαστική παρουσίαση των τοπικών και όχι μόνο γεγονότων, αλλά κυρίως της πολιτικής που κυριαρχεί στη καθημερινότητα όλων μας.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι 4 χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες, που απέκτησε το kirkinews στους μόλις έξι μήνες διαδικτυακής ζωής του και υποσχόμαστε να μην τους απογοητεύσουμε ποτέ με μη καρατσεκαρισμένες ειδήσεις, όπως θα έλεγε η αείμνηστη Μαλβίνα.