29.1 C
Athens
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑρπαγή Ράινερ: Ο πατέρας του 6χρονου αποκαλύπτει – «Θα μείνει μαζί μου...

Αρπαγή Ράινερ: Ο πατέρας του 6χρονου αποκαλύπτει – «Θα μείνει μαζί μου στη Νορβηγία»

Για πρώτη φορά ο πατέρας του 6χρονου Ράινερ λύνει τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

Για πρώτη φορά ο πατέρας του 6χρονου Ράινερ λύνει τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS. «Είμαι πραγματικά ανακουφισμένος που ο γιος μου είναι και πάλι μαζί μου ασφαλής σχεδόν 2 χρόνια μετά την αρπαγή του» αναφέρει ο πατέρας του 6χρονου, Ρίκι Πέντερσον.

Ο Ρίκι Πέντερσον, που τον βλέπουμε αγκαλιά με τον μικρό Ράινερ στο σπίτι τους στη Νορβηγία, εξηγεί πως κατανοεί την απογοήτευση της μητέρας αλλά δεν κατανοεί τις ψευδείς όπως λέει κατηγορίες εναντίον του. «Καταλαβαίνω πως η μητέρα νιώθει απογοητευμένη αλλά δεν κατανοώ γιατί εξαπολύει ψευδείς κατηγορίες εναντίον μου» συμπληρώνει ο πατέρας.

«Ολα είναι ψέμματα»

«Συνεπώς απλά λέει ότι όλα είναι ψέματα και αν αυτά ήταν έστω σ’ ένα βαθμό αληθινά τότε θα είχε την απόλυτη ευκαιρία να καταθέσει αυτές τις κατηγορίες στην εκδίκαση της επιμέλειας του τέκνου» δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα.

Ο Νορβηγός δικηγόρος του μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και περιγράφει πως είναι σήμερα ο μικρός Ράινερ. «Χτες συναντήθηκε με τα ξαδέλφια του. Είναι ίδιας ηλικίας, έπαιξαν μαζί και είναι κάπως παράξενο διότι ήταν σαν να μην υπήρξαν αυτά τα δύο χρόνια απουσίας.
Επανασυνδέθηκαν αμέσως λες και έπαιζαν μαζί και την προηγούμενη μέρα» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Ιατρικές εξετάσεις

Σήμερα ο μικρός Ράινερ υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις με τον πατέρα να εκφράζει τους φόβους του πως δεν τρεφόταν καλά στην Ελλάδα. «Το παιδί είναι με τον πατέρα στους γιατρούς για να κάνει ένα γενικό τσεκ απ γιατί υπάρχουν υποψίες πως δεν τρεφόταν καλά» ανέφερε ο δικηγόρος.

Φίλος του πατέρα ο κουκουλοφόρος

Όπως αποκαλύπτει στο LIVE NEWS ο δικηγόρος του, ο μεγαλόσωμος άνδρας με κουκούλα που άρπαξε το παιδί από το σπίτι στην Κηφισιά ήταν φίλος του πατέρα. «Είναι μια πολύ δραματική ιστορία. Αυτό που συνέβη είναι ότι ένας φίλος του πατέρα πλησίασε το παιδί και τον ρώτησε «ο πατέρας σου είναι εδώ κοντά, θες να πας σπίτι μαζί του;» και το παιδί απάντησε «Ναι! Θέλω να πάω σπίτι!». Αν το παιδί έλεγε «όχι, θέλω να μείνω με την μαμά» όλη η επιχείρηση θα είχε εγκαταλειφθεί» είπε ο δικηγόρος του πατέρα.

Πως βγήκε από την Ελλάδα

Ο πελάτης του δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε να βγάλει το παιδί από την χώρα τονίζοντας πάντως πως ταξίδεψαν με προγραμματισμένη πτήση. «Δεν γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες για την επιστροφή αλλά καταλαβαίνω πως ταξίδεψαν με μια κανονική πτήση» ανέφερε ο δικηγόρος και υποστήριξε τον πελάτη του δηλώνοντας πως δεν έκανε κάτι λάθος, «γιατί αυτό που έκανε στην πραγματικότητα είναι να πάρει πίσω το παιδί που έχει όλα τα νόμιμα δικαιώματα».

«Ο Ράινερ δεν ζήτησε τη μητέρα του»

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η πλευρά του πατέρα ισχυρίζεται πως ο μικρός δεν έχει αναζητήσει καθόλου μέχρι σήμερα την μητέρα του, με την οποία συζούσε τους τελευταίους μήνες. «Όχι, ρώτησα τον πατέρα αν είχε σημάδια που να δείχνουν ότι του λείπει η μητέρα του αλλά μέχρι στιγμής όχι» υποστηρίζει ο δικηγόρος του πατέρα.

Ο πατέρας απαντά μέσω του LIVE NEWS και στις κατηγορίες της μητέρας για ενδοοικογενειακή βία που μάλιστα έφτασε και στο σημείο απειλής με μαχαίρι. «Η μητέρα είχε την δυνατότητα να μιλήσει ελεύθερα ενώπιον του δικαστηρίου στην Νορβηγία αλλά επέλεξε να μην το πράξει. Το παιδί χρειάζεται φροντίδα και όχι πόλεμο» δηλώνει ο πατέρας του 6χρονου.

Το LIVE NEWS αποκαλύπτει και το έγγραφο με την απόφαση του νορβηγικού δικαστηρίου για την επιμέλεια του Ράινερ.

Ετυμηγορία νορβηγικού δικαστηρίου:
1. Ο Ricky Christopher Land Pedersen θα έχει την αποκλειστική γονική ευθύνη για τον Rainer Jason Pedersen
2. Η Nina Gabriella Viatto δεν θα έχει επαφή με τον Rainer Jason Pedersen

Ο μικρός Ράινερ εκτός απρόοπτου θα αρχίσει να πηγαίνει ξανά σε νορβηγικό σχολείο το ερχόμενο φθινόπωρο.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα