21.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε με διαδικτυακή αγορά λαχνών

ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε με διαδικτυακή αγορά λαχνών

Οι υπεύθυνοι της ΜΑΦ  «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» μας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα των γιορταστικών εκδηλώσεων με σκοπό την ενίσχυση του θεάρεστου έργου της δομής:

Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως η e-Δωροαγορά, που πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Δεκεμβρίου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και αυτό οφείλεται στη δική σας συνεισφορά. Η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη τόσο για τις αγορές και τις δωρεές, που πραγματοποιήσατε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσο και για τη βοήθεια από τους εθελοντές μας κατά την προετοιμασία του μπαζάρ αλλά και την τακτοποίηση μετά το πέρας αυτού. Ένα λιθαράκι αγάπης χτίζει μια τεράστια ανακουφιστική αγκαλιά για όλους τους πάσχοντες αδελφούς μας. Χωρίς εσάς τίποτα δε θα ήταν εφικτό!

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου μπορείτε να συνεχίσετε να αγοράζετε διαδικτυακά λαχνούς στο https://laxnoi.galilee.gr/product/lachnoi-lacheioforou-agoras/ και να κερδίσετε πολλά και πλούσια δώρα.

Τέλος, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, έχουμε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε μέσω της καλλιτεχνικής μας ιστοσελίδας «Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» (https://toanagnostikotisgalilaias.gr/) τέσσερις αγαπημένους καλλιτέχνες, την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την Μαρία Ναυπλιώτου, τον Άρη Σερβετάλη και το Νίκο Κουρή. Οι τέσσερις ηθοποιοί προκειμένου να στηρίξουν την ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», μας τιμούν διαβάζοντας  το Πρωτοχρονιάτικο διήγημα του Φώτη Κόντογλου «Το βλογημένο το μαντρί».

Σας προσκαλούμε να τους δούμε και να τους ακούσουμε όλοι μαζί!

Η προβολή της ανάγνωσης θα γίνει μέσα από την ιστοσελίδα μας και θα είναι διαθέσιμη από τις 12:00 μ.μ. την ημέρα της Πρωτοχρονιάς και για 10 ημέρες.

Ο Φώτης Κόντογλου, λογοτέχνης ζωγράφος και αγιογράφος υμνεί την απλότητα στο κάθε τι, δίνει στα πάντα ουράνια χαρακτηριστικά και κάνει το μικρό και καθημερινό να είναι ταυτόχρονα μέγα μυστήριο. Στα διηγήματά του ζωντάνεψε την αλήθεια και την αυθεντικότητα της ζωής των ταπεινών ανθρώπων και στη ζωγραφική του φώτισε τη ζωή τους μέσα από τη βυζαντινή τέχνη.

Στο διήγημα «Το βλογημένο το μαντρί» ο Άγιος Βασίλης επισκέπτεται ανήμερα της Πρωτοχρονιάς την καλύβα, το μαντρί, ενός ταπεινού βοσκού σε κάποιο φτωχό χωριό της Ελλάδας.

Ο Άγιος Βασίλης, ο Μέγας Άγιος Βασίλειος, ένας ψιλόλιγνος ασκητής, που πεζός γύριζε τον κόσμο και μοίραζε ευχές στους ανθρώπους, είχε πατρίδα του την Νεοκαισάρεια του Πόντου.

Κορυφαίος θεολόγος, με μεγάλο συγγραφικό, παιδαγωγικό και φιλανθρωπικό έργο, ο Άγιος Βασίλειος, «το λιοντάρι του Χριστού», βοηθούσε αδικημένους πεινασμένους και αρρώστους, ανεξάρτητα από το γένος, τη φυλή και το θρήσκευμα. Ήταν εμπνευστής και ιδρυτής ενός πρότυπου κοινωνικού και φιλανθρωπικού ιδρύματος, που πρόσφερε τις υπηρεσίες του δωρεάν και που λειτουργούσε σαν νοσοκομείο, ορφανοτροφείο, γηροκομείο και ξενώνας για την φροντίδα και ιατρική περίθαλψη των φτωχών αρρώστων και ξένων.

Teasers

https://youtu.be/RyJpCJ45AXg

https://youtu.be/psLJ2El1t3k

https://youtu.be/XNJfBSSFZbo

https://youtu.be/rvmK5a3qObA

Σας ευχόμαστε καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα με Υγεία και Χαμόγελα για το νέο έτος!

Τμήμα Χορηγιών, Προβολής & Επικοινωνίας

ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Αγίου Δημητρίου 23, Σπάτα

210.6635955

www.galilee.gr

[email protected]

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα