24.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Παρότι οι γυναίκες Ραφήνας-Πικερμίου δεν έδειξαν το προσήκων ενδιαφέρον για μια ενημερωτική εσπερίδα, όπως η διεθνής ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, που αφορά άμεσα τη καθημερινότητα όλων σ’ όλα τα ύψη και τα πλάτη της οικουμένης, εν τούτοις οι κυρίες που πλαισίωσαν το πάνελ των ομήλικων, αλλά και το ακροατήριο ήταν απ’ τις πιο δυναμικές παρουσίες του χώρου τον οποίο υπηρετούν.

Από τα αριστερά της φωτογραφίας: Η Τόνια Παυλίδη με έντονη παρουσία στα κοινά του γειτονικού δήμου Μαραθώνα, η Σταυρούλα Λαμπροπούλου πάρεδρος του ΣτΕ ομιλήτρια που εντυπωσίασε, η Ιφιγένεια-Άννα Βαρδοπούλου παρουσία που προκαλεί κυματισμό στα νερά της τοπικής κοινωνίας Ραφήνας-Πικερμίου, η Βάσω Κόλλια πρώην Γ.Γ. Ισότητας του ΥΠΕΣ, φίλη ετών απ’ το Βαρνάβα, η Φώφη Χαχολάκη διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών του Κ.Υ. Ρ-Π συναγωνίστρια χρόνων πολλών στους παντοειδείς αγώνες υπέρ του Κ.Υ., η Μαίρη Κανελλοπούλου κλινική νευροψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, καθηγήτρια αμερικανικού κολλεγίου Ελλάδας ομιλήτρια, η Αμαλία Τόκα δημοτική σύμβουλος Ρ-Π με αγώνες ετών για τα κακώς κείμενα σε έργα υποδομών της περιοχής, τέλος η Άννα Ραπτοπούλου μέλος του Λ.Ε. Ραφήνας, πρώην αντιδήμαρχος που δε δίστασε να παραιτηθεί όταν διαπίστωσε ότι παραβιάζονται οι αρχές της.

Γυναίκες που έχουν καταξιωθεί στους χώρους δουλειάς τους, χωρίς να παραβλέπεται ότι σαν ενεργές πολίτισσες προσφέρουν πολλά στη κοινωνία και ειδικότερα στη τοπική τους κοινωνία. Με τέτοιες γυναίκες η πατρίδα μας σίγουρα κάποια στιγμή θα ανακάμψει απ’ τη μιζέρια στην οποία έχει περιέλθει. 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα